Dag 22

De laatste hele dag in Florida 😦 We beginnen de dag met ontbijt met alle spullen die op moeten dus we eten eitjes met brood en wafels.  Conclusie van dit eetgebeuren is dus wel dat we deze vakantie geen enkele keer uit ontbijten zijn geweest en alhoewel dat natuurlijk op en top gezond is vind ik het ook wel wel jammer hahaha.

30 dagen geleden bij het vastleggen van de fastpassen dachten we dat jet leuk zou zijn om vandaag naar Animal Kingdom te gaan maar daar denken we vandaag anders over 😬. In de ochtend doen we niets anders dan zwemmen en een beetje in de zon liggen, behalve de we die alvast aan het inpakken gaan ;-). De lunch is eigenlijk een herhaling van het ontbijt maar dan met paprika ipv eitjes en Sharp cheddar ipv wafels. Tussendoor hebben we de red velvet oreo’s al opgegeten.

Omdat the sun nog altijd lekker shined gaan we nog een keertje naar Blizzard Beach en daar zijn we om een uurtje drie. Na de afgelopen weken 1000 keer ingechecked te zijn met onze magic bands en de vingerscan (frauderen is er bij Disney niet bij 😉 ) gaat het vandaag bij iedereen in 1 keer helemaal goed. Dat mag wel een unicum genoemd worden en daar krijgen we dan ook meteen een compliment voor van de dame bij de incheckpaaltjes.

Het is vandaag niet moeilijk om een paar stoeltjes te vinden; we hebben er zelfs een paar met een dakje erboven dus mocht het gaan regenen dan hoeven we niet als een gek te gaan rennen om onze spullen te redden. Als eerst beklimmen we de trappen naar Mount Gushmore om in Teamboat Springs te gaan; de family raft van Blizzard Beach. Ik vind deze toch wel leuker dan de nieuwe family raft in Typhoon Lagoon als ik eerlijk ben.

Na deze rit gaan we weer een keer naar boven voor nog eenzelfde afdaling. We horen de man bij het instappen al iets zeggen over Lightning en inderdaad, als wij beneden zijn moet iedereen het zwembad verlaten in afwachting van het onweer. Het is eigenlijk nog best zonnig en er drijven niet supeeveel wolken boven ons dus we gaan nog maar njet naar huis. In plaats daarvan proberen we de belofte aan JJ en Oli in te lossen om weer eens een keertje een Sand Pail te eten. Die kun je alleen krijgen bij I.C. Expeditions, maar helaas voor ons hebben de scholiertjes van de plaatselijke Elementary School ook trek in ijs en die staan voor ons. Het duurt dus echt werkelijk een eeuwigheid voordat we aan de beurt zijn en de rij achter ons is inmiddels reusachtig, maar als we die kindertjes 1 voor 1 hun ijsje zien betalen met hun kleingeld is dat toch ook wel een schattig gezicht. Na 30 minuten wachten hebben wij ook eindelijk onze felbegeerde Sand Pail en kunnen we die opeten onder ons afdakje waar inmiddels iedereen om ons heen naar huis is gegaan. Toen wij in de rij stonden hebben MNO en de MS gezien hoe een slang een lizzard te pakken nam. Gaaf zeg! En dat in de bosjes naast de pool 😄.

De Sand Pail was weer lekker en precies bij de laatste lepels wordt ee omgeroepen dat het zwembad weer open gaat. Goede Timing! We lopen naar de Toboggan Racers en kunnen alle 8 tegelijk naar beneden racen op onze sleetjes…. het is tenminste de bedoeling dat je alle 8 tegelijk gaat, maar het lukt niet iedereen om meteen bij het startschot te vertrekken dus uiteindelijk wint Mark deze ronde. Ik dacht nog even dat ik hem in zou halen, maar ineens lag mijn sleetje helemaal stil op gelijke hoogte met Mark zijn sleetje. Jammerrrr….

We dobberen nog even in de golven, maar deze zijn toch minder leuk dan de golf in Typhoon Lagoon waar ik gister nix over heb geschreven, maar wat wel een groot succes was 😂. Na het dobberen gaan we nog van de andere sleetjes glijbaan en dan is het wel tijd om te gaan want we willen nog een galgenmaal eten met zijn allen en de keus is gevallen op Texas Roadhouse omdat we daar nog nooit geweest zijn. Wonder boven wonder kunnen we bijna meteen aan tafel ondanks de drukte bij het Roadhouse en na het bestuderen van de kaart (weer geen makkelijke klus…) eten we steaks, burgers en kipnuggets die allemaal goed in de smaak vallen. Er is geen ruimte voor een dessert dus we betalen en gaan dan naar de villa waar we weer verder gaan met inpakken. Wat een ongeorganiseerde bende maak ik er toch altijd weer van in korte tijd…

 

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Dag 22”

 1. Succes met het pakken van de ongeorganiseerde bende!
  Dit was echt een ‘spetterende’ dag, dat is wel duidelijk!
  Nogmaals een goede thuisreis! (Dat kun je niet vaak genoeg zeggen)!😊😃😀😉
  👋👋👋
  Groetjes van Arda.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s