Dag 20

Het einde van de vakantie nadert alweer in rasse schreden maar voorlopig hebben we nog weinig tijd om daarmee bezig te zijn. Vandaag staan de Hollywood Studio’s op de planning namelijk πŸ™‚ We hebben voor een late lunch gereserveerd in de Studio’s dus we hebben de fastpassen zo’n beetje daar omheen gepland en we hoeven dus niet vroeg weg. We starten de dag met MNO’s phenomenal bacon stripes en hangen verder de ochtend en halve middag rond de pool, afgewisseld met een ommetje door Β the hood. Het is een leuke buurt met afwisselend vakantiehuizen en huizen van mensen die er “gewoon” wonen en bij de meesten ziet het er allemaal wel netjes uit.

Om een uurtje of 14:00 stappen we in de auto om naar de Studio’s te rijden waar de eerste fastpass om 15:00 is. Het is een fastpass voor de tower hotel en vanwege mijn eerdere ervaringen met dit hotel heb ik besloten JJ in mijn plaats mee te sturen met Mark, MNO en de M.S. 😜 JJ is daar wel een beetje zenuwachtig over maar komt heel erg enthousiast terug en baalt wel een beetje dat hij niet nog een keer kan πŸ˜‰ Maar ja, de lunch staat op het programma en daarvoor gaan we even een stapje terug in de tijd naar de fifties. We hebben een cadillac gereserveerd bij de Drive-in bios en daar worden we al verwacht. De party wordt vanwege de grootte van de groep verdeeld in 6+2 en dan hebben we weer precies hetzelfde als gister. MNO en de M.S. zijn al klaar met eten als ons eten nog moet komen. Niet zo gezellig als je met zijn allen uit eten gaat 😦 MNO en de MS krijgen ter compensatie een gratis dessert aangeboden maar daar hebben ze nog onvoldoende stappen voor gelopen vandaag dus die slaan ze beleefd af. Later komt hun waitress (ze hadden een andere serveerster dan wij, wat het natuurlijk helemaal verwarrend maakt) ze een souvenir cup met cola brengen. Toch aardig van ze

IMG_4322

Het eten is eigenlijk teveel en normaal delen we hoofdgerechten of nemen we kindermenu’s maar bij een table service restaurant durven we dat eigenlijk niet waardoor de rest van de dag plofferig doorbrengen… De ambiance bij de drive-in movies is wel echt geinig maar ik denk dat het het leukst is als je met zijn tweetjes bent.

Na de lunch staat wat mij betreft het hoogtepunt van deze dag op het programma… wat zeg ik… misschien wel van de hele week πŸ˜‚. We gaan in Toy Story Midway Mania en daar kijk ik al bijna het hele jaar naar uit. De MS wint deze editie glansrijk maar toch was het ook leuk voor de anderen πŸ˜„.

IMG_4324

De Muppets 3D staan daarna nog op het programma en pixar live! waarbij een live orkest de muziek van Pixar films speelt met de beelden van de films op de achtergrond en caracters in het publiek. Wederom iets wat opa Evert prachtig zou vinden πŸ˜‰ Up! zat we ook bij en als er 1 tear jerker is dan is het wel Up! Zeker met die muziek erbij… sniksnik

Na dit muzikale intermezzo zijn we in de rij gaan staan bij The Great Movie ride want die gaat binnenkort dicht en voor die tijd willen we hem toch nog een keertje gezien hebben… de rij gaat alleen zo tergend langzaam dat onze 2e fastpass voor ToyStory bijna in gevaar komt! Gelukkig halen we het nog en gaan we nog een keer in mijn favoriete attractie aller tijden… de MS wint weer. Ze zit erop denk ik πŸ˜„.

IMG_4323

Inmiddels is het al donker en halen we richting de uitgang nog even een lekker bakkie bij Starbucks en kijken we het StarWars Galactical Spectaculair. Het is inmiddels tien uur dus wel tijd om naar huis te gaan. De jongetjes en wij springen thuis nog even met kleren en al in het water en dan is het echt tijd om de dag af te sluiten. ByeBye!

IMG_4325

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s